CHP'li Ramis Topal’ın eğitim seferberliği: Hepimiz için insani bir görev

CHP'li Ramis Topal, "İhtiyaç sahibi insanlara dokunmak hepimiz için insani bir görev. Unutmayalım varlıkta yoklukta, hastalıkta sağlıkta hepimiz için." ifadelerini kullandı.

CHP'li Ramis Topal’ın eğitim seferberliği: Hepimiz için insani bir görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24. dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal’dan tablet desteği. Abla Kardeş Mavi Kapak Kampanyası ile sosyal yardımlaşma ve farkındalık oluşturmak adına kolları sıvayan üç kardeş Nazlı-Ömür-Mehmet Damlar’ın kampanyaları ses getirmeye başladı.

Son günlerde bilgisayar ve tableti olmadığı için uzaktan eğitim sistemi EBA’ya katılamayan öğrencileri bir nebze de olsa eksiğini tamamlayacak bir destek’te Ramis Topal’dan geldi.

Ramis Topal, “Genç yaşta büyük bir sorumluluk alan Nazlı, Ömür ve Mehmet Damlar kardeşleri duyarlılıklarından ötürü tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. İhtiyaç sahibi insanlara dokunmak hepimiz için insani bir görev. Unutmayalım varlıkta yoklukta, hastalıkta sağlıkta hepimiz için. Birlik ve dayanışma ruhunu yaşatan genç kardeşlerime tekrardan teşekkür ediyor herkesin karınca kararınca bu kampanyaya destek olmasını rica ediyorum '' dedi