Şanlıurfa'daki usulsüzlükleri gündeme getiren Mahmut Tanal'a tehdit

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi'nde bazı usulsüzlükleri gündeme getiren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'a tehdit.

Şanlıurfa'daki usulsüzlükleri gündeme getiren Mahmut Tanal'a tehdit

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi'nde bazı usulsüzlüklerin yaşandığını ve bu iddiaları sosyal medya hesabından duyuran CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal paylaşımlarını sürdürüyor.

Vekil Tanal, Akçakale ile ilgili ortaya attığı iddialar sonrası, soyadı Yalçınkaya olan ve başka farklı hesaplardan tehdit mesajları aldı.

Sosyal medya hesabından aldığı tehdit mesajlarını paylaşan Vekil Tanal; "Bir vekili böyle tehdit eden Şanlıurfa halkına neler yapmaz..." dedi.

İşte Vekil Tanal'ın paylaştığı o mesajlar;

1- Şanlıurfa Akçakale'deki usulsüzlüklerin üzerine gittiğim için Bakan'ın göreceği şekilde tehdit ediliyorum. Bir vekili böyle tehdit eden Şanlıurfa halkına neler yapmaz..

2- Ne hikmetse tehditçi trolün tek bir takipçisi var, o da elinden keleş düşmeyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya'nın Göç İdaresi personeli yeğeni M. Y... Bu tehditlere pabuç bırakmayız.

3- Akçakale Belediyesi'nde yaşananların binde biri muhalefetin elindeki bir belediyede yaşansaydı, çoktan kayyum atanmıştı.

Şanlıurfa'daki usulsüzlükleri gündeme getiren Mahmut Tanal'a tehdit - Resim : 1

Etiketler
Şanlıurfa Mahmut Tanal Milletvekili Tehdit