CHP İzmir'den üye seferberliği! Öncelikli hedef gençler

CHP İzmir İl Başkanlığı, önümüzdeki günlerde üye seferberliği başlatacak, hedef gençler olacak. Partide ayrıca üye taraması yapılacak, birebir iletişim kurulacak ve üyenin parti çalışmalarına aktif katılımı sağlanacak.

CHP İzmir'den üye seferberliği! Öncelikli hedef gençler

İzmir’de AKP ve İYİ Parti’nin ardından Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) üye seferberliği başlatacak.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel önümüzdeki günlerde başlayacak üye çalışmasıyla öncelikli hedeflerinin gençler olduğunu söyledi. Yücel, mevcut üyelere yönelik de birebir çalışma yapılacağını duyurdu.

Gerçek İzmir’den Mehmet İşler'e konuşan Deniz Yücel, “Bir buçuk yılda 18 bin gibi yeni üye sayımız var. Özellikle yapılan bir üye çalışması, üye kampanyası sonucunda üye olan kişiler değil bunlar. Kendiliğinden üye olan kişilerdir. Önümüzdeki günlerde bir üye çalışması başlatmak istiyoruz.

Üye taraması yapmayı düşünüyoruz. Mevcut üyelerimizle birebir iletişime geçip, onların ihtiyaçlarını, beklentilerini alıp bir taraftan da parti çalışmalarına aktif katılmalarını sağlamak gibi bir düşüncemiz var. Diğer yandan da özellikle gençler üzerinde yeni üye çalışması yapma düşüncemiz var” dedi.

CHP İzmir'den üye seferberliği! Öncelikli hedef gençler - Resim : 1

Yücel ayrıca geçtiğimiz günlerde İzmir’de 18 ay içinde 25 bin 17 kişinin Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğinin iddia edilmesi sonrası açıklama yapmış iddia edilen tablonun 21 yıllık dönemi kapsadığını açıklamıştı.

ÜYE RAPORU AÇIKLANMIŞTI

2019’un Eylül ayında CHP Merkez Yönetim Kurulunca hazırlanan rapora göre, CHP'nin İzmir’de üye sayısı 153 bin 923’tü.

Etiketler
İzmir