İYİ Parti'de 'oy verilmeyecekler listesi' kavgası büyüyor: 'Azıcık delikanlı olun'

İYİ Parti 2. Olağan Kongresi'nde bazı isimlerin 'oy verilmesin' listesi yapılarak delegelere dağıtılması partide kriz yarattı. GİK'e giremeyen isim, Koray Aydın ve Metin Ergun'u hedef aldı.

İYİ Parti'de 'oy verilmeyecekler listesi' kavgası büyüyor: 'Azıcık delikanlı olun'

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili olan ve sonraki süreçte ise partisinden istifa ederek İYİ Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Yavuz Temizer, kongrede Genel İdare Kurulu üyeliğine seçilemedi ve liste dışı kaldı.

GİK'te yer alan bazı isimler için 'oy verilmeyecek isimler' şeklinde hazırlanan listede adı geçen ve bir dönem İYİ Parti Antalya İl Başkanı olarak da görev yapan Temizer, kongrenin ardından partinin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Metin Ergun'u hedef alan paylaşımlar yaptı.

Temizer önce Koray Aydın'ı etiketleyerek "Hodri meydan istediğin tv kanalında kongrede neler yaptığını konuşalım. Yaptığın komitacılığı ve hizipçiliği ve partiye verdiğin zararı masaya yatıralım. Kararı da millet versin." şeklinde bir mesaj paylaştı.

Bu paylaşımın ardından da bu kez Muğla Miğlletvekili Metin Ergun'u etiketleyerek, "Teşkilatlara talimat verip İyi Parti yönetici ve milletvekillerinin tivit beğenilerini kaldırtmak sana mı kaldı. Azıcık delikanlı olun, erkek gibi durun. Eski partide yaşanılanların aynısını iyi partililere yaşatmayın. Söyleyecek sözünüz var ise açıkça söyleyin." mesajını paylaştı.

Etiketler
Koray Aydın Aydın İYİ Parti Kavga