CHP’li Durmaz: Tokat artık tamam diyor

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Tokat’ın diğer adayları Tokat’ın her köşesinde seçim bildirgesini anlatmaya, 24 Haziran için destek istemeye devam ediyor.

CHP’li Durmaz: Tokat artık tamam diyor

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat'ta yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

17 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayı Sn. Muharrem İnce’nin mitinginde bir kez daha gördük ki, Tokat halkı “Artık Tamam” diyor, sokaklarda, caddelerde, köylerde 24 Haziran umudu var. Binlerce Tokatlı İnce’nin mitinginde meydanları doldurdu. Fabrikası satılan, gençleri işsiz kalan, göçe mecbur bırakılan Tokatlı 24 Haziran’da gereken cevabı verecek. Bu dönem en az iki Milletvekili ile TBMM’de Tokat’ımızı daha etkin temsil edeceğiz. Tokat’ı kalkınmada öncelikli iller arasına aldırmak için, SODES kapsamına aldırmak için çalışacağız. Yapılmadık yol, yarım kalmış proje olmayacak! Çiftçisiyle, işçisiyle, kadınıyla, genciyle; Tokat üreterek, kalkınacak, büyüyecek.

Hemşerilerime Çağrımdır; Gelin CHP’ye Güç verin, yetki verin!

24 Haziran’a günler kala bütün hemşerilerime çağrımdır, Ülkemizi 15 yıldır karanlığa sürükleyenlere, yoksulluğu, eşitsizliği, adaletsizliği büyütenlere, soframızdaki ekmeği eksiltenlere inat, 24 Haziran’da Millet İttifakında buluşalım.

“Haziran”; karanlığı yenmek için umudumuzdur! Umudu büyütelim, daha güçlü parlamento için, yargı bağımsızlığı için, adalet için, kuvvetler ayrılığı için, özgür basın için, gelin güç verin, destek verin, yetki verin!

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin kurtuluşuna ve Cumhuriyet’in kuruluşuna damgasını vurmuş; kurtuluşun ve kuruluşun partisidir.

Cumhuriyet Halk Partisi, milletimizi savaşların, yoksulluğun ve geri kalmışlığın pençesinden kurtarmak için, büyük atılımları ve büyük dönüşümleri başlatmış partidir.

Cumhuriyet Halk Partisi, 21. Yüzyıl’da da yüksek katma değerli ekonomik büyümeyi, hakça sosyal bölüşümü, çağdaş ve nitelikli eğitimi yurttaşlarımızın refahı için öncelikli amaç edinmiş partidir.

Bu seçimde karar verme vaktidir!

Özgür yurttaşlar olarak kardeşçe, kalınarak, gelişerek bir arada mı yaşayacağız? Yoksa özgürlüğünü yitirmiş ve birbirinden uzaklaşmış kalabalıklara mı dönüşeceğiz?

Etiketler
Tokat Milletvekili Seçim 24 Haziran Kadim Durmaz