Erdoğan'a YKS yayınında öğrencilerden büyük şok! 'Oy moy yok, sandıkta görüşürüz'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrencilerle video konferans yöntemiyle buluştuğu görüşmede öğrencilerden sandık mesajı.

Erdoğan'a YKS yayınında öğrencilerden büyük şok! 'Oy moy yok, sandıkta görüşürüz'

GERÇEK GÜNDEM - Koronavirüs salgını sonrası Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nı önce erteleyen sonra tarihini değiştiren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gençlerin tepkisi dinmiyor!

Öğrencilerin sosyal medya hesabından AKP'ye ve Erdoğan'a "Oy moy yok" diyerek tepki göstermesinin ardından Saray kadrosu, halkla ilişkiler (PR) çalışması olarak Erdoğan'ı YSK'ye girecek öğrencilerle buluşturdu.

Erdoğan'ın sosyal medyadaki resmi hesaplarından da canlı yayınlanan video konferans yöntemiyle yapılan görüşmeye öğrenciler yaptıkları yorumlarla büyük tepki gösterdi.

YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERDEN ERDOĞAN'A SANDIK MESAJI

YKS'ye girecek öğrenciler Erdoğan'ın yayında "Oy yok , Oy moy yok, Sandıkta Görüşürüz" yorumunda bulunarak 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine göndermede bulunarak Erdoğan'a sandık mesaj verdi.

ERDOĞAN'IN CANLI YAYININDA YORUMLAR KAPATILDI!

Öğrencilerden gelen "Oy yok" yorumları sonrası Erdoğan'ın yayının yöneten ekip canlı yayına gelen yorumları kapatmak zorunda kaldı!

İŞTE ERDOĞAN'IN CANLI YAYININDA YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERİN OY YOK MESAJLARININ YER ALDIĞI O GÖRÜNTÜLER

YKS NEDEN ERTELENMEDİ SORUSU

Erdoğan, bir öğrencinin "Sınav tarihimiz önce temmuz ayının sonuna ertelendi. Sonra geriye çekilerek eski tarihimizden bir hafta sonraya alındı. Sınav tarihimizin önce ileriye, sonra tekrar geriye alınmasının sebebi neydi?

Bizler salgından dolayı YKS tarihinin ertelenmesini istedik. Bizler mi duruma endişe içinde bakıyoruz?" sorularını yöneltti.

"YENİ TARİH, BELİRSİZLİĞE KARŞI TESPİT EDİLDİ"

Soruyu yanıtlayan Erdoğan, bu tür sınavların tarihinin aylar öncesinden ilan edildiğini belirterek, YKS ile ilgili yeni tarihin belirsizliğe karşı bir tedbir olarak tespit edildiğini söyledi. Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili öğrenciler, sevgili gençler bu tür sınavların tarihi aylar öncesinden ilan edilir. YKS'nin tarihi de aynı şekilde çok önceden kamuoyuna açıklanmıştır. Koronavirüs salgını ülkemizdeki her şey gibi sınav takvimlerini maalesef etkiledi. ÖSYM tedbir amacıyla yeni bir sınav tarihi belirledi. Dünyanın ve ülkemizin önündeki belirsizlikler sebebiyle her alanda olduğu gibi sınav tarihlerinde de bu tarz tedbirli davranışlar kaçınılmazdır.

Etiketler
Öğrenci Recep Tayyip Erdoğan