CHP'li Özkoç'tan soruşturma tepkisi: Gerçekleri söylemeye devam edeceğim

CHP'li Engin Özkoç, CHP'li Özgür Özel ve kendisi hakkında açılan soruşturmaya sert tepki gösterdi. Özkoç, "Gerçekleri dile getirmeye, ifşa etmeye, kanıtlarıyla sunmaya devam edeceğim" dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un şikâyeti üzerine, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve CHP'li Engin Özkoç hakkında soruşturma başlattı.

Halk TV, canlı yayınına katılan CHP'li Engin Özkoç, soruşturma kararını sert bir dille eleştirdi.

Özkoç, "Devletin memuru vakıf arazisinden yasa dışı işlem yapacak, bunu haberleştiren gazeteciye terörist diyecek, dile getiren siyasetçiye de soruşturma açacak. Biz sadece Fahrettin Altun'un yaptığı usuzsüzlüğü dile getirdik, siyasi eleştirimiz yaptık bunun dışından gerçeğin ifşasından başka da hiçbir suçumuz yok" dedi.

"GERÇEKLERİ DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİM"

"AKP bir şeyi kötü yönetmişse, yanlış işlerle yapmışsa konuşmayacaksın, anmayacaksın yoksa devletin sopasıyla karşıya çıkmaya çalışıyorlar." diyan Özkoç, Ama biz bunlardan milletin vekilleri olarak asla korkmuyoruz, çekinmiyoruz. Gerçekleri dile getirmeye, ifşa etmeye, kanıtlarıyla sunmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Fahrettin Altun Özgür Özel Engin Özkoç Soruşturma