Erdal Aksünger'den AKP'li vekillere: ABD'yi eleştirmeye niye sabrınız yok! Sizin kıbleniz 6. Filo

CHP PM üyesi Erdal Aksünger, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u Meclis'te AKP'li vekillerin saldırısına uğramasına tepki gösterdi.

Erdal Aksünger'den AKP'li vekillere: ABD'yi eleştirmeye niye sabrınız yok! Sizin kıbleniz 6. Filo

GERÇEK GÜNDEM - CHP PM üyesi Erdal Aksünger, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret dolu sözlerine CHP'li Engin Özkoç'un aynı nitelikte verdiği yanıt sonrası başlayan tartışmaya dahil oldu.

CHP'li Erdal Aksüner'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Sıkışmış AKP’nin talimat İle linç girişimi bu.

Yaptıkları yanlışların ızdırabı bu.

Kürsü konuşması tamamen ABD eleştirisi ABD’yi eleştirmeye niye sabrınız yok !

Sizin kıbleniz 6. Filo Kimseye boyun eğmeyiz ."

Erdal Aksünger'den AKP'li vekillere: ABD'yi eleştirmeye niye sabrınız yok! Sizin kıbleniz 6. Filo - Resim : 1

ENGİN ÖZKOÇ NE DEMİŞTİ?

CHP’li Engin Özkoç, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü açıklamalarına Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Erdoğan’la aynı sertlikte yanıt vermişti.

Erdoğan’ın AKP grup konuşmasında “Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla, iftira ile lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum; Haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir” sözlerine Özkoç’un yanıtı şöyle olmuştu:

“Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size. Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez.”

Etiketler
Engin Özkoç soruşturma Engin Özkoç Saldırı Erdal Aksünger