Haluk Koç'tan Erdoğan'a: Her firavunun bir Musa’sı vardır

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret dolu konuşma yapan Erdoğan'a seslendi.

Haluk Koç'tan Erdoğan'a: Her firavunun bir Musa’sı vardır

GERÇEK GÜNDEM - CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret dolu sözlerine CHP'li Engin Özkoç'un aynı nitelikte verdiği yanıt sonrası başlayan tartışmaya dahil oldu.

CHP'li Haluk Koç'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Her firavunun bir Musa’sı vardır. Geçmişte de oldu,yarın da olacak.

Konumu ne olursa olsun,hiç kimsenin ortaya karışık hakaret etme hakkı yoktur.

Cevabını alınca kızmayacaksın. Nerede hata yaptım diye düşünmelisin."

Haluk Koç'tan Erdoğan'a: Her firavunun bir Musa’sı vardır - Resim : 1

ENGİN ÖZKOÇ NE DEMİŞTİ?

CHP’li Engin Özkoç, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü açıklamalarına Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Erdoğan’la aynı sertlikte yanıt vermişti.

Erdoğan’ın AKP grup konuşmasında “Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla, iftira ile lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum; Haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir” sözlerine Özkoç’un yanıtı şöyle olmuştu:

“Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size. Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez.”

Etiketler
Engin Özkoç soruşturma Ankara Hakaret Milletvekili