Kılıçdaroğlu'ndan deprem bölgesinde taziye ziyareti

Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da deprem bölgesinde yakınlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan deprem bölgesinde taziye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ'da, depremde yakınlarını kaybeden Aslan ve Elidar Ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tedavi gören depremzedeleri de ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, doktorlardan da bilgi aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depreminin merkez üssü olan Sivrice ile Yazıkonak ilçelerini ziyaret etti.

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı'dan depremin neden olduğu hasar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ merkez Mustafapaşa Mahallesi'nde de incelemelerde bulundu.

Geceyi Elazığ’da geçirecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba ve Gülizar Biçer Karaca ile Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş eşlik ediyor.

Etiketler
Elazığ Kemal Kılıçdaroğlu