Erdoğan 'İstanbul depreminde' yaralı sayısını açıkladı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yaşanan 5.8 şiddetindeki deprem sonrası açıklama yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'den dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda İstanbul'da yaşanan 5.8 şiddetindeki deprem sonrası açıklama yaptı.

Erdoğan, İstanbul depreminde yaralı sayısının 8 olduğunu, binalarla ilgili hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Ülkemize dönüş yolunda tam da havasahamıza girdiğimiz anda Silivri merkezli bir deprem haberini aldık. Depremin büyüklüğü AFAD ölçümlerine göre 5.8 olarak ölçüldü. Şu an itibariyle 28 artçı sarsıntı kaydedildi, devamı olabilir.

Sosyal medyada baktım densizlik yapanlar var. Köprüleri kullanmayın, köprülerin halatları koptu diye. Böyle bir şey söz konusu değil.

8 YARALI VAR

Bu tür zamanlarda çok açıklama yapanlar olur. Bu tür açıklamalar kimseyi, yanıltmasın. Bunu adeta fırsata çevirmek isteyenler var. 8 kadar bir yaralanma olayı söz konusu hafif yaralanmalar.

Binalarda bazı yerlerde hafif hasarlar var. Ciddi sayılacak bu depreme rağman yüreğimizi yakacak bir haber şu ana kadar almadık. Binalarla ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Şiddet