Yaşar'dan Burhan Kuzu'ya jet yanıt: İspat etmeyen şerefsizdir

AKP'li Burhan Kuzu gündemde kalmak için elinden geleni yapıyor. Kuzu şimdi de Cihan Yaşar'ı hedef gösterdi. Yaşar'ın yanıtı gecikmedi.

Yaşar'dan Burhan Kuzu'ya jet yanıt: İspat etmeyen şerefsizdir

AKP'li Burhan Kuzu gündemde kalmak için elinden geleni yapıyor. Kuzu şimdi de Cihan Yaşar'ı hedef gösterdi. Yaşar'ın yanıtı gecikmedi. Cihan Yaşar, Burhan Kuzu'nun seçimden önce kendisine 'kardeşim' dediğini anımsattı.

AKP'nin kurucularından Burhan Kuzu resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, Kenan-Sohbet Yaşar çiftinin oğulları Cihan ve Sabriye-Cengiz Yaşar çiftinin kızları Ceylan’ın düğün törenlerine katıldı.

Burhan Kuzu yaptığı paylaşımla '' İmamoğlu, Batman’da terör örgütlerine yakınlığı ile bilinen bir düğüne katılıyor, Diyarbakır’da ise HDPKK’lı belediye başkanına destek ziyaretinde bulunuyor. İmamoğlu, kısa sürede gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Seçim sürecinde HDPKK’nın verdiği desteğe karşı diyet borcunu ödüyor.'' dedi.

Burhan Kuzu'ya yanıt gecikmedi

Seçimlerin iptal edilmesi üzerine düğününü erteleyip, Ekrem İmamoğlu'nun çalışmalarına destek için İstanbul'a giden Cihan Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla '' Sözde Profesör Burhan Kuzu, Sn. İmamoğlu Batman’da terör örgütüne yakınlığı ile bilinen ailenin düğününe katılmış diyor. Kuzu, Bizim Ailemiz de bir tane terör örgütüne destek veren bulamazsın. Senin feto ile kol kola olduğun zamanı unutmadık. Bu attığınız çamur tutmaz. İspat etmeyen şerefsizdir. ‬''

Yaşar'dan Burhan Kuzu'ya jet yanıt: İspat etmeyen şerefsizdir - Resim : 2

Cihan Yaşar ayrıca Burhan Kuzu'ya seçim öncesi kendisine kardeşim dediğini anımsattı. Yaşar, "Seçimden önce bana kardeşim diyen kuzu seçimden sonra terörist diyor." dedi.

Yaşar'dan Burhan Kuzu'ya jet yanıt: İspat etmeyen şerefsizdir - Resim : 3