CHP Şişli üyeleri 'Eren Erdem' için Silivri'ye yürüyecek

CHP Şişli İlçe Örgütü üyeleri Hüseyin Toksöz, Nuri Büyükpınar Eren Erdem'e adalet talebiyle Silivri'ye yürüyecek.

CHP Şişli üyeleri 'Eren Erdem' için Silivri'ye yürüyecek

CHP Şişli İlçe Örgütü üyeleri Hüseyin Toksöz, Nuri Büyükpınar Eren Erdem'e adalet talebiyle Silivri'ye yürüyecek. Toksöz ve Erdem herkesi yürüyüşe desteğe davet etti.

Yürüyüş 16 Temmuz Salı Günü, saat 10.00'da gerçekleştirilecek. CHP Şişli İlçe Başkanlığı önünden Silivri'ye yapılacak yürüyüş için, CHP Şişli Üyeleri Hüseyin Toksöz, Nuri Büyükpınar tarafından yapılan açıklama şöyle:

"16 TEMMUZ SALİ GÜNÜ SAAT 10:00 DA CHP SİSLİ İLCE BASKANLİGİMİZ ÖNÜNDEN SİLİVRİYE 'EREN ERDEME ÖZGÜRLÜK' YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLİYORUZ HAK HUKUK ADALET DİYENLERİ BEKLİYORUZ

Eren Erdem, Partimizin milletvekili onseciminde en yüksek oyu alan ve en çalışkan vekillerimizdendi. Akp tek adam rejimine ve yüzyılın vebası feto kumpasini deşifre eden herkesin sütre gerisinde giki cikmazken aslanlar gibi akpfeto işbirliğini yazıları meclis konuşmaları ve kitaplarıyla ortaya sermiş bir cesur yürektir.Bu konuşmaları birilerini rahatsız etmiski Eren Erdem bir kumpasla haksiz yere aylardır Silivri zulumhanesinde yatmaktadır. Chp Şişli örgütünün neferleri olarak bu kumpası bozacağız ve Parti Meclisi üyemizi silivri zindanından çıkaracağız tıpkı Tuncay Özkan Mustafa Balbayi ve diğer yurtseverleri akpfeto zulmünden söküp aldığımız gibi.Bu amaçla 16 temmuz salı günü CHP Şişli örgütümüz önünden sabah 10 da Silivriye EREN ERDEME ÖZGÜRLÜK yürüyüşü tertip ediyoruz.Aklı vicdanı olan Hak Hukuk ve Adalet diyenleri bu onurlu yürüyüşe destek olmaya ve bu kumpası dağıtmaya çağırıyoruz.Bu vesileyle çoban ateşini yakan Adana kozanın bayrağını devralıyor ve onları selamliyoruz.
CHP Şişli Üyeleri Hüseyin Toksöz, Nuri Büyükpınar"

Etiketler
Eren Erdem Şişli Silivri