Ekrem İmamoğlu: İlk kez buradan açıklıyorum...

Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de konuk olduğu programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu: İlk kez buradan açıklıyorum...

GERÇEK GÜNDEM - Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de konuk olduğu programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, göreve geldiğinde bütün siyasi partileri ziyaret edeceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu'nun konuyla ilgili değerlendirmesi şöyle oldu:

Ben iki partinin ittifakıyla aday oldum. Bu süreç işlerken ben, bu tanıma millet ittifakı demek istemiyorum bunun adı İstanbul ittifakı. Ben bir an önce üretmek istiyorum. 3 ay kaybettik. 3 ayda biz çok şey başaracaktık.

Eliyle oy vermeyip gönlüyle oy veren çok Ak partili hemşerim var. Yüzde 34'le Beylikdüzü'nde siyasi yaşamına başlamış birisiyim. Siz yeter ki çalışın samimi olun, millete siz ne yapacağınızı anlatın. Unutun rakiplerinizi.

Ben Sayın Cumhurbaşkanından aylar önce bunu söyledim. Sayın cumhurbaşkanı ile İstanbul meselesini konuşacağım. buna kim sınır koyabilir?

Ben cumhurbaşkanına "sizin bağımsız olmanızı isterim" demiş birisiyim. Ben AK Parti'nin genel başkanıyım dedi. Şu anki mevcut sistemin gereği - bence doğru değil-.

Sizden de oy istemek isterim, dedim. Ben yanlışı söylerim ama benim gündemim şu an İstanbul.

İlk kez buradan açıklıyorum. Ben göreve geldiğim an, ben bütün siyasi il başkanlarını ziyaret edeceğim. Ben gidip ziyaret edeceğim. Israrla kendilerini arayıp randevu talep edeceğim. Vermezlerse kendileri bilir.

Demokrasiyi tabanda siz var ettiğiniz zaman Ankara istediği kadar kaçsın, kaçamaz.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Habertürk