CHP'den Mahir Ünal'a moderatör yanıtı!

Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım ortak yayını için yapılan görüşmelerde CHP'yi temsil eden CHP Grup Başkanvekili Engin Altay İstanbul'da kameralar karşısına geçti.

Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak yayını için yapılan görüşmelerde CHP'yi temsil eden CHP Grup Başkanvekili Engin Altay İstanbul'da kameralar karşısına geçti. Altay hem moderatör İsmail Küçükkaya'ya yapılan suçlamalara hem de AKP'nin temsilcisi Mahir Ünal'ın sözlerine yanıt verdi.

Altay, moderatör İsmail Küçükkaya’nın her iki adayla da görüşmesini AKP’li Mahir Ünal’la birlikte kendilerinin istediğini söyledi. Altay bu gerçeklere rağmen Binali Yıldırım ve Mahir Ünal’ı gerçekleri çarpıtmakla ve ‘mağdur edebiyatı yapmakla’ suçladı.

Engin Altay'ın konuşmasından satır başları şunlar;

Moderatör mağdur olma planlarının parçası olmayınca bir iftira ortaya atalım ve bu görüşmeyi köpürtelim dediler. Otele kapıdan girilir, bacadan girilmez. Görüşme gizli değil. Küçükkaya'ya sayın Yıldırım ile İmamoğlu'yla görüşmesini söyleyen ben ve Mahir Ünal'ız.

Küçükkaya ile görüşülmesi Binali Yıldırım'ın ısrarı ve talebidir.

Çamura yatmanın bile bir adabı var. İnsanların aklıyla alay eder haldeler. Gülünç olduklarının farkında değiller. Ekrem İmamoğlu'nun programda öksürmesinden nem kapmak, AKP'nin içinde bulunduğu kaybetmişlik ruh halinin cisimleşmiş örneğidir.

Etiketler
İmamoğlu Yıldırım ortak program Engin Altay Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu