Yeni adresini açıkladı, Halk TV'de bir ayrılık daha!

'Dünya Varmış' programı sunan Burak Tatari, Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Yeni adresini de açıklayan Tatari, "Dolu dolu geçen 2,5 yılın ardından dün Halk TV'de son iş günümdü" dedi.

Yeni adresini açıkladı, Halk TV'de bir ayrılık daha!

İki yıla aşkın bir süredir Halk TV'de 'Dünya Varmış' programı sunan Burak Tatari, sosyal medya hesabından yolların ayrıldığını duyurdu.

Tatari, "Dolu dolu geçen 2,5 yılın ardından dün Halk TV’de son iş günümdü, Başta Cafer Mahiroğlu, tüm meslek büyüklerim, değerli çalışma arkadaşlarım ve bizi hiç yalnız bırakmayan Halk TV izleyicilerine teşekkürler" dedi.

"SÖZCÜ TV'DE DEVAM EDECEĞİM"

Yeni adresini de açıklayan Tatari, "Meslek hayatıma Sözcü TV'de devam edeceğim" ifadelerine yer verdi.

Yeni adresini açıkladı, Halk TV'de bir ayrılık daha! - Resim : 1
Burak Tatari

BURAK TATARİ KİMDİR?

Burak Tatari, 1988 İzmir doğumlu. İzmir Saint Joseph Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümü mezunu. Fox TV, SkyTürk, Vatan Gazetesi gibi medya kurumlarında staj yaptı. 2013 yılından 2016 yılına kadar Tempo Dergisi’nde muhabir olarak çalıştı. Ardından beş yıla yakın süre Medyascope ana haber bülteni Güne Bakış’ı sundu. 2021 yılında ise Halk TV'de çalışmaya başladı. Son olarak Tatari, Halk TV'den ayrıldığını duyurarak, Sözcü TV ile anlaştı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Halk TV Sözcü TV