İddialar doğru çıktı! Camdaki Kız dizisi için üzücü gelişme! Yıkan final

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinden Feride karakterine hayat veren Nur Sürer'in ayrılacağı iddia edilmişti. İddialar doğru çıktı. Feride gidiyor kardeşi Metin hikayeye giriyor. Feride'nin yıkıcı bir ölümle diziye veda edeceği doğrulandı. İşte Camdaki Kız dizisindeki yeni değişim

İddialar doğru çıktı! Camdaki Kız dizisi için üzücü gelişme! Yıkan final

Geçtiğimiz günlerde Camdaki Kız dizisinden Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi ayrılmıştı. Seyirciyi yıkan bu vedanın ardından üzücü bir veda haberi daha geldi.

Diziyi ayakta tutan Feride karakteri de hikayeden çıkıyor. Nur Sürer'in hayat verdiği Feride karakteri dizideki en kilit karakterdi.

Nur Sürer'in yıkıcı bir final yapması bekleniyor. İntihar edeceğine yönelik iddialarda var. Feride karakteri Camdaki Kız romanında da hayatını kaybediyordu. Annesinin ölüm haberiyle sarsılan Nalan'ı ikinci bir şok daha bekliyor.

İddialar doğru çıktı! Camdaki Kız dizisi için üzücü gelişme! Yıkan final - Resim : 1

Babası Metin diziye dahil olacak.

METİN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK OYUNCUYLA İLGİLİ BİLGİLERDE KESİNLEŞTİ

İddialar doğru çıktı! Camdaki Kız dizisi için üzücü gelişme! Yıkan final - Resim : 2

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin konu edinen ‘Camdaki Kız’ dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizi ekibine, oyuncu Engin Alkan da katıldı. Alkan dizide, Nalan’ın babası olan Metin isimli karakteri canlandıracak. Engin Alkan ''Yedi Numara'' dizisinde canlandırdığı Vahit karakteriyle ünlenmişti.

CAMDAKİ KIZIN FİNALİ NE ZAMAN?

Öte yandan Camdaki Kız dizisinin Haziran 2023 tarihinde final yapması bekleniyor. Yani bu sezon son sezon.

Önümüzdeki bölümlerde ''Tamer Levent ve Devrim Yakut'' gibi usta oyuncularında diziye veda etmesi bekleniyor. Tamer Levent dizide Rafet karakterine hayat verirken sevilen oyuncu Devrim Yakut'ta Gülcihan karakterini canlandırıyor.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Kanal D Nur Sürer