Gülümseyerek izledi: İmamoğlu'na Güldür Güldür'de kendisinin canlandırıldığı skeç izletildi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun YouTube’daki ‘Zor Sor Komik’ programına Ali Sunal konuk oldu. Programda, İmamoğlu’na Güldür Güldür’de kendisinin taklit edildiği skeç izletildi. İmamoğlu’nun skeci gülerek izlediği görüldü.

Show TV ekranlarında Ali Sunal’ın sunumuyla yayınlanan güldür güldür Show’da son dönemlerde siyasi skeçler çok dikkat çekiyor.

Daha önce muhalefet partilerini konu alan Show programında altılı masanın skeci yapılmış hemen ardından da Nurettin nebati skeci gelmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Güldür Güldür isimli komedi programında sahnelenen skeci izlettirildi.

Oyuncu Ali Sunal'a konuk olan İmamoğlu, salondaki seyircilerle birlikte kendisinin de canlandırıldığı skeci kahkahalar eşliğinde izledi.

Ekrem İmamoğlu'nun skecinde yer alan en dikkat çekici sahne ise; "Genel Başkanım burada ama, ben de kendimi taça atacak değilim. İcap ederse 90'a takarız topu." sözlerinin yer aldığı sahne oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında, kendisinin de canlandırıldığı skeçle ilgili, siyasetçiler için zeka dolu eleştirilerin çok faydalı olduğunu düşündüğünü belirtmişti.

Etiketler
Ali Sunal Ekrem İmamoğlu YouTube