Timur Soykan'a, Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü

TAKSAV’ın geçtiğimiz yıl başlattığı Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü, BirGün yazarı ve Halk TV programcısı Timur Soykan'a verildi.

Timur Soykan'a, Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü

Toplumsal Araştırmalar, Kültür ve Sanat için Vakıf (TAKSAV)’ın kurucularından gazeteci, yazar Erbil Tuşalp adına düzenlenen Gazetecilik Ödülü bu yıl gazeteci Timur Soykan’a verildi.

TAKSAV’ın geçen yıl başlattığı, kurucularından gazeteci Erbil Tuşalp adına verilen “Erbil Tuşalp Gazetecilik Ödülü” sahibini buldu.

Ayşegül Aktürk, Zafer Arapkirli, Faruk Bildirici, Gökhan Durmuş, Dilek Gappi, Can Güleryüzlü, Raşit Kaya, Turgay Olcayto, L. Doğan Tılıç’ın yer aldığı jüri tarafından, BirGün gazetesinde yayımlanan titiz araştırma ve fikri takip ürünü olan analiz yazıları, bu araştırmalarının bir kısmını daha kalıcı hale getirecek kitaplara dönüştürmesi, televizyon programlarında fikir beyan etmek yerine bilgiyi öne çıkaran gazetecilik yaklaşımı sergilemesi, son yıllarda giderek yükselen bir grafik halinde daha başarılı bir gazetecilik faaliyeti yürütmesi’ gerekçesiyle gazetecilik ödülüne Timur Soykan değer görüldü.

Ödül, 22-23 Ekim 2022 tarihinde İzmir’de düzenlenecek olan, 2.Erbil Tuşalp Gazetecilik Günleri etkinlikleri sırasında verilecek.

Etiketler
Halk TV Birgün Erbil