İrfan Değirmenci'den duygulandıran 'Onur Şener' paylaşımı: 'Ortaokul arkadaşım, sınıfın en parlak öğrencisiydi...'

Gazeteci İrfan Değirmenci eğlence mekanında darp edilerek katledilen müzisyen Onur Şener'in ortaokuldan sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Değirmenci, Şener için, "Sınıfın en parlak öğrencisiydi" dedi.

İrfan Değirmenci'den duygulandıran 'Onur Şener' paylaşımı: 'Ortaokul arkadaşım, sınıfın en parlak öğrencisiydi...'

Ankara'da bir eğlence mekanında aldığı darbelerle katledilen müzisyen Onur Şener'in ölümüyle ilgili tepkiler sürüyor. Televizyon sunucusu İrfan Değirmenci, Şener'le ortaokulda birlikte eğitim aldıklarını söyleyerek, "Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!" ifadelerini kullandı.

Değirmenci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "#OnurŞener ortaokul arkadaşım. Sınıfın en parlak öğrencisiydi. Basketbol oynar, gitar çalardı. İmrenirdik Ona. Katilleri sanmasın ki bu cinayet örtülür. Katlettikleri, çocukluğummuş gibi hissediyorum. Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!" dedi.

NE OLMUŞTU?

Olay, pazar gecesi 03.15 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana geldi. İddialara göre, mekanda bulunan İlker K., Ali G., Semih S., Jale E ve Gözde G., müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Şener'in ise şarkıyı bilmediğini söyleyerek, karaoke şeklinde söylediği iddia edildi. İlker K.'nin ise karaoke yapmadan şarkıyı söylemesini istediği, Şener'in ise "İşime karışma" dediği öğrenildi. Aralarında tartışma başladığı ve tartışmanın kavgaya dönüştüğü, çıkan kavga sonucunda maktulün belirtilen yerinden yaralandığı, şüpheli şahıslardan Ali G. ve Semih S.'nin el kısmından kesi şeklinde yaralandığı ve şahısların tedavileri için hastanelere sevk edildiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken, sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Şener'i hastaneye sevk etti. Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Etiketler
İrfan Değirmenci Öğrenci Okul