Buket Aydın koronavirüse yakalandı: Ümit Özdağ'ın konuk olacağı program ertelendi

Sığınmacı sorunu nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile polemik yaşayan Ümit Özdağ'ın Haber Global'de konuk olacağı program Buket Aydın'ın koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelendi.

Buket Aydın koronavirüse yakalandı: Ümit Özdağ'ın konuk olacağı program ertelendi

Haber Global ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Buket Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada Covid-19'a yakalandığını duyurdu.

Buket Aydın yaptığı paylaşımda, "Üzülerek sizlerle paylaşıyorum.Covid testim pozitif çıktığı için bu akşamki yayını ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Anlayışı için Zafer Partisi Genel Başkanı sayın @umitozdaga teşekkür ederim. @HaberGlobal #yüzyüze" ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ'IN KONUK OLACAĞI YAYIN ERTELENDİ

Buket Aydın programın ertelendiğini açıklarken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

Ümit Özdağ, "Buket Aydın’ın kovid olması nedeni ile bu akşam yapacağımız yayın iptal olmuştur. Buket Aydın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ, SÜLEYMAN SOYLU POLEMİĞİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında başlayan sığınmacı polemiği ise Türkiye siyasetinde yeni bir perdeyi açtı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber'de katıldığı programda Türkiye'deki sığınmacıların tamamını göndereceği savıyla siyaset sahnesinde ön planda olan Ümit Özdağ'a ve eski MHP'li Sinan Oğan'a yönelik ağır ifadeler kullandı.

Özdağ, yaptığı açıklamada Soylu'nun kendisine yönelik "Adam yerine koymam, hayvandan aşağı biridir" sözlerine de tepki gösterdi. Ümit Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek" ifadeleriyle Bakan Soylu'yu dün gece saatlerinde düelloya davet etti. Ancak Özdağ'ın yürüyüşü ve görüntü almak isteyen basın mensupları polis tarafından engellenirken Zafer Partisi liderinin Süleyman Soylu'nun kumpas kurduğu ve iç karışıklık çıkartılacağı yönünde suçlamalarda bulundu.

ÜMİT ÖZDAĞ VE DEVLET BAHÇELİ ARASINDA SÜLEYMAN SOYLU TARTIŞMASI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacı tartışmaları nedeniyle polemik yaşadığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek veren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Bahçeli, kendisine "Soros çocuğu, hayvandan aşağı" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstererek Bakanlığa giden Ümit Özdağ'a partisinin grup toplantısında "İçişleri Bakanlığı’nın önüne gelenler Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerdir, terörün ömrünü uzatmak için çırpınan zavallılardır." diyerek ağır ifadeler kullanmıştı.

Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Zafer Partisi'ni kurarken, Büyük Türk Milleti'ne söz vermiştim; “Hiçbir saldırı, hiçbir tehdit ve yıldırma operasyonu, beni Türkiye’nin bilim, birlik, barış yolunda verdiğimiz mücadelede geri adım atmama neden olmayacaktır.” Verdiğim sözün sonuna kadar arkasındayım!" ifadelerini kullandı.

Özdağ, "MHP'nin kuruluş sürecine/ilkelerine küfreden sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecektir. Herkes bilmelidir ki ucunda ölüm olsada Türkiye'nin örtülü işgaline karşı direneceğim." diye yazdı.

Etiketler
Buket Aydın Süleyman Soylu Aydın Haber Global