Yandaş medya devlete taşınıyor: Daily Sabah'tan Türkiye Marka Ofisi'ne transfer

Türkiye'nin markasını güçlendirmek için kurulan Marka Ofisi koordinatörlüğüne Nur Özkan Erbay atandı.

Yandaş medya devlete taşınıyor: Daily Sabah'tan Türkiye Marka Ofisi'ne transfer

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin markasını güçlendirmek için kurulan marka ofisi koordinatörlüğüne Nur Özkan Erbay'ın atandığını duyurdu. Daily Sabah'ın Ankara temsilcisi olan Erbay 4 yıldan fazla süedir bu görevi yürütüyordu.

Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İletişim Başkanlığımızın çatısı altında Türkiye Marka Ofisimizi kurduk.

Türkiye markasını güçlendirmeye yönelik çalışmalarımızın gerçekleşeceği ofisimizin koordinatörü olarak atanan Nur Özkan Erbay arkadaşımızı tebrik eder, kendisine başarılar dilerim."

YANDAŞ MEDYAYLA DOLU CV

1998 yılında Dünya Gazetesi’nde Ekonomi Muhabiri olarak mesleğe başlayan Nur Özkan Erbay, 2018-2022 yılları arasında DAILY SABAH Gazetesi Ankara Temsilciliği, 2013-2018 yılları arasında sırasıyla TRT TÜRK kanalı New York ve Washington Muhabirliği, Haber Müdürlüğü ve TRT WORLD kanalının Ankara Büro Şefliği görevlerini yürüttü. 2011-2013 yılları arasında Sabah-A Haber yayın kuruluşlarının Washington muhabirliği ve SETA-DC’de medya ve kurumsal iletişim asistanı olarak çalıştı. Erbay, 2006-2009 yılları arasında da Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği’nde araştırma ve yönetici asistanlığı görevlerinde bulundu.

Etiketler
Türkiye