Fatih Altaylı'dan Şahan Gökbakar'a: Bu kadarı da artık ayıp oluyor

Habertürk TV programcısı Fatih Altaylı, aynı kurumda görev yürüttüğü Çetiner Çetin'in İngilizcesini tiye alan komedyen Şahan Gökbakar'a tepki gösterdi. "Sosyal medya tarafından yere düşürülmüş adamın üzerinde tepiniyor. Bu kadarı da ayıp oluyor" dedi.

Fatih Altaylı'dan Şahan Gökbakar'a: Bu kadarı da artık ayıp oluyor

Habertürk TV’nin dış politika ve güvenlik politikaları yayın koordinatörü Çetiner Çetin, geçtiğimiz günlerde Rusya’nın saldırısı altındaki Ukrayna’dan canlı yayınında konuştuğu ‘İngilizce’yle sosyal medyada gündem oldu, komedyen Şahan Gökbakar da o anları bir skeç olarak yeniden canlandırdı.

Çetiner Çetin, yanıtında "Yes, I wanna bamba, Shahaan.. Şahan Gökbakar‘ın videosu izlenme rekorları kırıyor. Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" ifadesini kullandı.

Şahan Gökbakar da bunun üzerine "Abi rica ederim. Esas, sen bizi güldürdün. Ben bişey yapmadım, sadece senin canlı yayında soylediklerinin aynısını söyledim, skeç oldu... Karşıdakini suçlamadan bol bol pratik. Dikkat edin kendinize" dedi.

Konu, bugün Habertürk TV programcısı ve yazarı Fatih Altaylı'nın gündemindeydi.

"Daha savaş çıkmadan gidip 10 gün oradan yayın yapmış. Savaş çıkınca yeniden gitmiş. Çalışıyor. Uğraşıyor. Tanıdığım kadarı ile herkese yardım etmeye çalışan, çalışkan, işten kaçmayan bir arkadaşımız" ifadesini kullanan Altaylı, şöyle devam etti:

'BERBAT BİR İNGİLİZCEYLE RÖPORTAJ YAPMAYA KALKIŞMIŞ, OLMAMIŞ'

"Ukrayna’da berbat bir İngilizce ile bir röportaj yapmaya kalkışmış. Olmamış. 'Benim İngilizce kötü, Ukraynalı’nın İngilizce de galiba pek parlak değil. Haliyle anlaşamıyoruz' dese herkes gülüp geçecek ama öyle demek yerine Ukraynalı’nın İngilizcesi kötü deyince haliyle dillere düşüyor.

'SOSYAL MEDYA TARAFINDAN YERE DÜŞÜRÜLMÜŞ ADAMIN ÜZERİNDE TEPİNİYOR'

İyi de bu kadar mı! Türkiye’nin en önemli meselesi Çetiner’in İngilizcesi mi de günlerce bu konuşuluyor. Şahan Gökbakar’ın konu üzerine yaptığı espriye de kızmadan yanıt veriyor Çetiner Çetin. Nefret kusmuyor, öfke saçmıyor. Şahan hala üzerine gidiyor. İçinden bir Recep İvedik çıkıyor Şahan’ın. Sosyal medya tarafından yere düşürülmüş adamın üzerinde tepiniyor. Bu kadarı da artık ayıp oluyor."

Fatih Altaylı'nın yazısının tamamı için tıklayın.

Etiketler
Fatih Altaylı Habertürk Şahan Gökbakar