Yeni Şafak yazarından Mehmet Barlas'a tepki: Kaşarlanmış manipülatör!

İktidara yakın gazeteci Tamer Korkmaz, Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas'ın CHP'yle ilgili yazılarına tepki gösterdi. Barlas'a "kaşarlanmış manipülatör" diye seslendi.

Yeni Şafak yazarından Mehmet Barlas'a tepki: Kaşarlanmış manipülatör!

Sabah'ın başyazarı Mehmet Barlas'ın "Yani bir bakarsınız, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir" şeklindeki ifadesine bir tepki de, iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz'dan geldi.

Korkmaz bugün yayımlanan yazısında Mehmet Barlas için 'Kaşarlanmış manipülatör ifadesini kullandı.

Barlas'ın sözleriyle ilgili "Yaklaştığı, taraftarı göründüğü iktidarları Komprador Burjuvazi’nin Batı Kulübü’ne eklemlenmiş 'derin menfaatleri' doğrultusunda bir yönlendirme görevidir, bu" diyen Korkmaz, şunları kaydetti:

"Sözcü yazarı Rahmi Turan, Mister Barlas’tan 'CHP’nin kapatılmasını isteyen AKP yandaşı köşe yazarı' diye bahsetti. Olaya böyle baktığımızda, yanılırız… Peki, ya nedir? Barlas, yıllardır 'AK Parti Yandaşı' rolünde oynayan kaşarlanmış bir manipülatördür! 'İktidar Yandaşı maskesi ile İktidara kritik zararlar verdirme' Özel Misyonunun aktörüdür."

Etiketler
Yeni Şafak