'Sezgin Baran Korkmaz bildiği her şeyi anlatmalı'

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş bugünkü yazısında Sezgin Baran Korkmaz'a bildiklerini anlatması için çağrıda bulundu.

'Sezgin Baran Korkmaz bildiği her şeyi anlatmalı'

Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in İş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan şantaj yoluyla 10 milyon euro istediğinin iddia edilmesini ardından tartışmalar sürüyor.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş bugünkü yazısında Sezgin Baran Korkmaz'a "Sezgin Baran Korkmaz, elindeki somut bilgi ve belgeleri açıklayarak, Türk medyasına ve kamuoyuna önemli bir hizmet verme şansını yakaladı. Korkmaz, Türk medyasındaki çürük elmaların temizlenmesi için bildiği her şeyi anlatmalıdır." ifadeleriyle çağrıda bulundu.

Barış Yarkadaş'ın yazısının ilgili bölümü şöyle oldu:

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman’a yaptığı açıklama ve dinlettiği ses kaydı, medyada yeni bir tsunamiye yol açacak gibi görünüyor. Çünkü; medya kulislerinde konuşulanlara göre, birçok gazetecinin Korkmaz ile “allengirli işlere” girdiği ve para pul trafiği içinde olduğu dile getiriliyor. Hatta, çok ünlü bir gazetecinin “limitsiz kredi kartı”nın ödemelerinin de yine Sezgin Baran Korkmaz tarafından yapıldığı iddia ediliyor.

Sezgin Baran Korkmaz, elindeki somut bilgi ve belgeleri açıklayarak, Türk medyasına ve kamuoyuna önemli bir hizmet verme şansını yakaladı. Korkmaz, Türk medyasındaki çürük elmaların temizlenmesi için bildiği her şeyi anlatmalıdır. Paranın izini sürersek, kimin kiminle hangi bağlantı içinde olduğunu da daha net görmüş oluruz.

Etiketler
Sezgin Baran Korkmaz Barış Yarkadaş Ağrı