Veyis Ateş'in kaldığı lüks odanın fiyatı ortaya çıktı!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker son yayımladığı videoda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel'de kalan isimleri açıkladı.

Veyis Ateş'in kaldığı lüks odanın fiyatı ortaya çıktı!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker son yayımladığı videoda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde bu otelde aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını söyledi.

Peker, "Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura" dedi.

Peker'in bahsettiği gazeteciler arasında Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş de yer aldı.

Peker’in adını ifşa ettiği Bodrum adresli otelin adı bugün “Resort Be Premium” olarak geçiyor.

Otelle ilgili 2 Aralık 2017 tarihinde DHA'dan geçen haberde, "Torba Mahallesi Zeytinlikahve Mevkii’nde işadamı Atilla Uras’ın yaptırdığı, dev film şirketi Paramount Pictures’ın kiralayarak 13 Mayıs’ta Nicole Kidman’ın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği The Bodrum By Paramount Hotel’in, ünlü turizm işletmecisi ve yatırımcısı 40 yaşındaki Turan Avcı satın aldığı belirtildi" bilgisi yer alıyor.

Resort Be Premium'da bu yıl 25 Temmuz-2 Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira görünüyor. Bu odanın sekiz gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL'ye mal oluyor.

Etiketler
Sedat Peker Bodrum Lüks Para