Türkiye'de 11 şehit varken Ender Saraç'tan canlı yayında tepki çeken sözler

Dr. Ender Saraç Show TV’de sunduğu programda skandal ifadeler kullandı. Saraç programda, “11 şehidimizi verdiğimiz böyle bir günde acımız büyük ama yapacak bir şey yok, hayat devam ediyor, kalan sağlar bizimdir diyerek hayata devam edeceğiz” dedi.

Türkiye'de 11 şehit varken Ender Saraç'tan canlı yayında tepki çeken sözler

Bitlis’in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu 11 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz ise yaralandı. Show TV’de yayınlanan Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler adlı programının açılışında ise Saraç skandal ifadelere imza attı.

Konuyu ilk olarak köşesine taşıyan Medyaradar yazarı Murat Tolga Şen konuyla ilgili şunları yazdı:

Show TV’de sabah yayını yapan Ender Saraç’ın program tanıtımına rastladım. Aslında bu yazının konusu olmasını gerektiren bir durum yok ama öyle skandal bir giriş yaptı ki, yazmak zorundayım.

Tam olarak hatırlayamayabilirim ama şunları söyledi, “11 şehidimizi verdiğimiz böyle bir günde acımız büyük ama yapacak bir şey yok, hayat devam ediyor, kalan sağlar bizimdir diyerek hayata devam edeceğiz”.

Bu cümleleri duyduğumda kulaklarıma inanamadım, gazetesiyle televizyonuyla havuz medya öyle bir sıkışmış ki milletin acısı bile olması gerektiği gibi paylaşılamıyor. Kalan sağlar bizimdir diyecekmişiz çünkü hayat devam ediyormuş! Sanırsın ki sevgilimizden ayrıldık.

Koskoca bir askeri helikopter düştü ve içinde bu milletin en nitelikli 11 evladı can verdi. Bu büyük bir acıdır, kalan sağlar değil, şehitlerimiz bizimdir bugün ve hayat artık böyle devam etmese iyi olur.

Çatışma emeklisi asker çocuğuyum, askerliğimi Bitlis Tatvan’da yani o helikopterin düştüğü bölgede yaptım. 11 şehidi ve onların ailelerini düşünmekten gece boyunca kahroldum, gözüme uyku girmedi.

Kalan sağlar sizin olsun Ender Saraç, biz bugün şehitlerleyiz!

Etiketler
Show TV Şehit Türkiye