BluTV'den yeni program! Sunucusu kim oldu?

Sunduğu yerli ve yabancı seçkinin yanı sıra, üyeleriyle buluşturduğu özel yapımlarıyla da içeriğini zenginleştiren BluTV, yepyeni bir formatla izleyicilerin karşısına çıkmak için hazırlanıyor.

BluTV'den yeni program! Sunucusu kim oldu?

Hem oyunculuğu hem de başarılı şov programlarıyla herkesin beğenisini toplayan İbrahim Selim’in BluTV için hazırladığı programı ‘BOOM by İbrahim Selim’ 20 Kasım’da başlıyor.

Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV zengin içeriğine bir yenisini daha ekleyerek İbrahim Selim ve ekibinin güncel konuları ele alan, global olduğu kadar yerelliğinden de ödün vermeyen programı ‘BOOM by İbrahim Selim’i 20 Kasım’da kullanıcılarıyla buluşturuyor.

‘BOOM by İbrahim Selim’de, her bölüm yeni ve güncel bir konu başlığı sürpriz konuk eşliğinde masaya yatırılacak. Program, bir yandan izleyicileri keyifli bir sohbetin içine dahil ederken bir yandan da onlara yeni ve ilginç bilgiler sunacak.

Toplamda 3 ana bölümden oluşan programın, ‘OOPS!’ bölümünde haftanın konuğu o haftanın konu başlığıyla ilgili soruları cevaplarken ‘NOOLDİ’ bölümünde o konu hakkında hayatta edindiği deneyimleri izleyicilerle paylaşacak. ‘BOOM by İbrahim Selim’in üçüncü ve son bölümü olan ‘Rap Battle’ ise İbrahim Selim’in ve haftanın konuğunun kozlarını paylaşacağı bir rap savaşına yer verecek.

İzleyicilerin kimi zaman kahkahalara boğulacağı kimi zaman yeni ve ilginç bilgilerle aydınlanacağı eğlencenin yeni adresi ‘BOOM by İbrahim Selim’ iki haftada bir sadece BluTV’de.