Haber Global'den yeni transfer! Ekranlara geri dönüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Serap Belovacıklı ekranlara geri dönüyor.

Haber Global'den yeni transfer! Ekranlara geri dönüyor

GERÇEK GÜNDEM - Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanlığı görevini yürüten Serap Belovacıklı ekranlara geri dönüyor.

Serap Belovacıklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevinden istifa ettiğini belirterek Haber Global ile anlaştığını duyurdu.

Haber Global'den yeni transfer! Ekranlara geri dönüyor - Resim : 1

HATFASONU ANA HABERİ SUNACAK

www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, Serap Belovacıklı Haber Global'de Kasım ayından itibaren hafta sonları 16:00-20:00 arasında ana haberi sunacak.

Haber Global'den yeni transfer! Ekranlara geri dönüyor - Resim : 2Serap Belovacıklı

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon, Basın Enstitüsü Derneği'nde ise Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik dersleri aldı.

Mesleğe 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak adım atan Belovacıklı daha sonra Habertürk'e transfer oldu.Burada 2 yıl süreyle çalışan deneyimli gazeteci ardından Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katılarak ses getiren röportajlara imza attı.

Bir süre sonra Artı1 TV'ye geçiş yapan Belovacıklı kısa bir süre TVEM'de sunuculuk görevinde de bulundu.2015 yılının Ekim ayında Yurt Gazetesi ile anlaştı. Kısa bir süre burada görev yapan Belovacıklı daha sonra Posta Gazetesi'ne politika editörü olarak transfer oldu. Eylül 2018'de Haber Global'in Ankara Bürosu'nda siyaset muhabiri olarak görev yaptı.

Serap Belovacıklı 2020'nin Ocak'ın ayından beri Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Etiketler
Haber Global Antalya