Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programına Müge Anlı'nın ekibinden şaşırtan transfer

Didem Arslan Yılmaz'ın Show TV'de hazırladığı Vazgeçme isimli programındaki ekibine Müge Anlı'ya yakın olmasıyla tanınan Kebriye Koç'un katılacağı ileri sürüldü.

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programına Müge Anlı'nın ekibinden şaşırtan transfer

Habertürk TV’de sunduğu tartışma programları ile tanınan Didem Arslan Yılmaz, Show TV’de sunmaya hazırlandığı Vazgeçme adlı realite programı ile ATV ekranlarının reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’ya rakip olmaya hazırlanıyor.

Yeniçağ Gazetesi'nden Tolga Şahin'in haberine göre; Didem Arslan’ın Vazgeçme programı için deneyimli bir ekip kurulurken ekipte, Müge Anlı’nın eski çalışanları olan ve kendisine çok yakın isimlerinden bazılarının yer alacağı kulislerde konuşuluyor.

Kulislerden gelen bilgilere göre, Nisan ayında sözleşmelerinin bitimine 3 ay kala işten çıkartılan ekipte yer alan ve Didem Arslan’ın ekibine katılacak isimler arasında Müge Anlı’nın kendisine çok yakın olan, programının taşıyıcısı ve kardeşim dediği Kebriye Koç’da bulunuyor.

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programına Müge Anlı'nın ekibinden şaşırtan transfer - Resim : 1

Öte yandan Didem Arslan Yılmaz, Twitter hesabından yeni programıyla ilgili paylaşımda bulundu.

"Gazetecilik yapmaya devam" ifadelerini kullanan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Yepyeni bir heyecanla sizlerle birlikte olacağım @ShowTV ekranlarda. Gerçeklerin peşinden gitmeye ve #Vazgeçme ‘den gazetecilik yapmaya devam"

Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programına Müge Anlı'nın ekibinden şaşırtan transfer - Resim : 2

Etiketler
Show TV Müge Anlı