Selvi'den beyin yakan slogan yazısı... Artık ne yapacağını şaşırdı!

"Tabi işin sonunda her şey güzel oluyor ama darbeciler açısından değil."

Selvi'den beyin yakan slogan yazısı... Artık ne yapacağını şaşırdı!

Ekrem İmamoğlu hukuksuz şekilde iptal edilen 31 Mart seçimlerinden sonra bir gencin kendisine söylediği “Her şey çok güzel olacak” sözünü slogan yapmıştı.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi ise bugünkü yazısında "Herhangi bir imada bulunmak gibi bir düşüncem yok" diyerek İmamoğlu'nun kullandığı o sloganla 15 Temmuz arasında parallelik kurdu.

Selvi'den beyin yakan slogan yazısı... Artık ne yapacağını şaşırdı! - Resim : 1

Selvi'nin yazısında ilgili bölüm şöyle:

İstanbul seçimlerine Berkay isimli gencin, “Her şey çok güzel olacak” sözü damgasını vuruştu. Herhangi bir imada bulunmak gibi bir düşüncem yok. Ama 15 Temmuz gecesi Mehmet Dişli’nin “Başıma geç, Kenan Evren ol” teklifine sert tepki gösteren Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar darbeciler tarafından derdest edilmişti.

Hulusi Akar orada da darbecilere yaptıklarının yanlış olduğunu ve başarısız olacaklarını söylüyor. Bunun üzerine Ömer Faruk Harmancı darbe bildirisini uzatıp “Bunu okuyun, imzalayın. Her şey güzel olacak” diyor.

Akar imza atmıyor ve “Kendinizi ne zannediyorsunuz, siz kimsiniz, başınız kim, kıçınız kim. Yeterince batağa saplandınız, hiç olmazsa bir erkeklik gösterip burada kesin” diye tepki gösteriyor.

Tabi işin sonunda her şey güzel oluyor ama darbeciler açısından değil.