CNN Türk'ün ekran yüzü ayrılık kararı aldı

Demirören Medya’nın eline geçtikten sonra adı sürekli hatalar ve polemiklerle anılmaya başlanan CNN Türk’te önemli bir kan kaybı daha yaşandı.

CNN Türk'ün ekran yüzü ayrılık kararı aldı

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; deneyimli sunucu Gözde Atasoy Kökçü, kurumla yollarını ayırma kararı aldı.

Atasoy’un yarın son kez CNN Türk ekranlarına çıkacağı öğrenilirken ayrılığın neden yaşandığı henüz net olarak bilinmiyor.

Ünlü ekran yüzü CNN Türk’te hafta içi her gün, “Bugün” programı ile izleyici karşısına çıkıyordu.


2011 yılında CNN Türk’ten Kanal D’ye geçen Gözde Atasoy, medya grubunun el değiştirmesinin ardından tekrar CNN Türk’e çekilmişti.

CNN Türk'ün ekran yüzü ayrılık kararı aldı - Resim : 1

GÖZDE ATASOY KİMDİR?

Gözde Atasoy, 15 Nisan 1985 İstanbul'da doğdu. Nişantaşı Işık Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu.Yüksek lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlayan Gözde Atasoy, San Francisco’da Golden Gate University’den MBA diplomasını aldı.

Gözde Atasoy, televizyonculuğa 2009 yılında Beşiktaş TV’de başladı. Haber bültenlerini ve ekonomi programını hazırlayıp sundu, özel röportajlar yaptı. 2011 yılında CNN Türk’e transfer oldu. CNN Türk’teki görevine devam ederken, 2012 yaz döneminde 3 ay Kanal D hafta sonu Ana Haber Bülteni’ni sundu. Gözde Atasoy, Ocak 2013’te Mehmet Ali Birand’ın vefatının ardından, CNN Türk’teki görevinden ayrıldı ve Kanal D Haber Merkezi’nde çalışmaya başladı.

Hafta sonu Kanal D Ana Haber Bülteni’ni ve Hafta içi Euro D Ana Haber Bültenini sundu. Gözde Atasoy, aynı zamanda uluslararası bir sivil toplum girişimi olan ve zihinsel ve gelişim engelli bireylerle, gönüllüleri arkadaş yapan Best Buddies programının Türkiye Arkadaşlık Elçisidir.

Atasoy, koyu bir Trabzonspor taraftarı.

Etiketler
Demirören medya ayrılıklar