Müge Anlı ekranlara sarılma brandası ile döndü

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert 2.5 ay sonra, bugün tekrar yayına başladı. Uzun aradan sonra Müge Anlı'daki değişim dikkat çekti. Mesafeli sarılma için bulduğu önlem hem şaşırttı, hem de eğlendirdi.

Müge Anlı ekranlara sarılma brandası ile döndü

Müge Anlı programda birbirine yıllar sonra kavuşanlar için ilginç bir çözüm buldu. İnsanların birbirine sarılması için stüdyonun ortasına "sarılma aparatı" kuruldu. Müge Anlı'nın ekranlara verdiği 2.5 aylık aradan sonra kilo verdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Müge Anlı koronavirüs önlemleri için kurduğu brandayı ilk ekip arkadaşları ile denedi. Salgın için önlem aldıklarını söyleyen Anlı "Artık nasıl sarılacağız diye düşünmenize gerek yok" dedi.

Müge Anlı hamile diyen eski eşten açıklama

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, ünlü sunucunun evli bir erkekten hamile olduğunu ve bu sebepten programın bittiğini iddia etmişti.

İddiaların ardından Müge Anlı'nın avukatı yalanlamada bulunmuş, iddialar hakkında dava açılacağını açıklamıştı.

Müge Anlı ile 2008 yılında boşanan Burhan Akdağ, yeni açıklamalarda bulundu. Akdağ, Müge Anlı için "Hamile olabilir, olmayabilir. Buna kimse karışamaz. Eğer hamile ise kızımın adına sevinirim bir kardeşi olacağı için. Onun dışında beni hiç ama hiç enterese etmiyor. Çok mutlu ve çok iyi giden bir evliliğim var" dedi.

Burhan Akdağ, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Müge Anlı ekranlara sarılma brandası ile döndü - Resim : 1

Etiketler
Müge Anlı