Ahmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na 'boykot' çağrısı

"Siz bir siyasi partisiniz. Televizyon kanalları sizin rakibiniz değil. Siyasi rakiplerinizi bırakıp televizyonlarla uğraşmayın. Uymayın şu Tuncay’a."

Ahmet Hakan'dan Kılıçdaroğlu'na 'boykot' çağrısı

CHP'nin başlattığı CNN Türk boykotu Ahmet Hakan'ın gündeminde ilk sırayı almaya devam ediyor. Boykot için Tuncay Özkan'ı suçlayan Ahmet hakan,bugün yazısında da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Uymayın şu Tuncay'a" diye seslendi.

Yazısında Kılıçdaroğlu'na seslenen Ahmet Hakan, "Siz bir siyasi partisiniz. Televizyon kanalları sizin rakibiniz değil. Siyasi rakiplerinizi bırakıp televizyonlarla uğraşmayın. Medya özgürlüğü diyorsunuz, sonra da “Oraya çıkarsan seni partiden atarım” diyorsunuz. Kendinizle çelişmeyin. Uymayın şu Tuncay’a." dedi.

Kemal Bey'e çağrı: Uymayın şu Tuncay'a

- Size en katı olarak karşı olanlar bile sizin tahammüllü ve demokrat kişiliğinizin hakkını teslim ediyor. Uymayın şu Tuncay’a.

- Siz ki sözünü herkese ulaştırmak isteyen, mikrofon uzatan herkese konuşan, akreditasyona falan yüz vermeyen bir lidersiniz. Uymayın şu Tuncay’a.

- En ağır eleştirilere karşı bile sabır ve olgunlukla yaklaşan, bu yönünüzle de herkesin takdirini kazanan bir siyasetçisiniz. Uymayın şu Tuncay’a.

Kemal Beye çağrı: Uymayın şu Tuncaya

- Siz siyasi tarihiniz boyunca medyayla kavga etmekten kaçındınız. Size en çok haksızlık yapan yayın organlarıyla bile kavga etmediniz. Uymayın şu Tuncay’a.

- “Oraya çıktın, buraya çıktın” diye partili kovalamak, partili avına çıkmak... Size hiç mi hiç yakışmıyor. Uymayın şu Tuncay’a.

- “Bu akşam şu televizyona çıkmışsın, seni atıyorum partiden” şeklinde bir tutum... Sizin tutumunuz olmaz, olamaz. Uymayın şu Tuncay’a.

- Siz bir siyasi partisiniz. Televizyon kanalları sizin rakibiniz değil. Siyasi rakiplerinizi bırakıp televizyonlarla uğraşmayın. Uymayın şu Tuncay’a.

- Medya özgürlüğü diyorsunuz, sonra da “Oraya çıkarsan seni partiden atarım” diyorsunuz. Kendinizle çelişmeyin. Uymayın şu Tuncay’a.

- “Boykot moykot yakışmaz bize” deyin... “Herkes yapar biz yapmayız” deyin... “Bizim bir farkımız var” deyin... “Bize yakışmaz” deyin. Uymayın şu Tuncay’a.

Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısının tamamı için

Etiketler
Ağrı Ahmet Hakan