Tuncay Özkan'dan Emin Çölaşan'a açık mektup

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Sözcü gazetesi yazarları ve yöneticilerine verilen cezalara tepki göstererek gazetenin yazarı Emin Çölaşan'a destek verdi.

Tuncay Özkan'dan Emin Çölaşan'a açık mektup

Sözcü Gazetesi yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru, Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz ve gazetenin sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 9 sanığın FETÖ'ye yardım davasında mahkeme kararını açıkladı. Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, verilen bu skandal kararın ardından Sözcü yazarı Emin Çölaşan'a sosyal medya hesabından seslendi.

Özkan, resmi Twitter hesabı üzerinden "Emin Çölaşan'a açık mektup" başlığıyla yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

EMİN ÇÖLAŞAN'A AÇIK MEKTUP!

Canım Emin Ağabey, Yurtsever bir Atatürkçüsünüz. Silivri'de FETÖ mensubu hakim ve savcılara karşı durdunuz. Ömrünüz boyunca mücadele ettiğiniz FETÖ’den size ceza vermek çok planlı bir harekettir.

Tuncay Özkan'dan Emin Çölaşan'a açık mektup - Resim : 1

EMİN ÇÖLAŞAN'A AÇIK MEKTUP

Sizlere verilen cezaların hiçbir hukuki değeri yok. Bu cezalar sizin gazeteciliğinizin, bir Atatürkçü aydın olarak yurtseverliğinizin şeref madalyalarıdır. Bu kararları verenler çocuklarının dahi yaşayacağı bir utanca imza attılar.

Tuncay Özkan'dan Emin Çölaşan'a açık mektup - Resim : 2

Tuncay Özkan'dan Emin Çölaşan'a açık mektup - Resim : 3

Etiketler
Emin Çölaşan Tuncay Özkan