Merve Taşkın, 'OnlyFans kullandığı için' mahkemeye çıkacak!

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, 'OnlyFans' kullanımı nedeniyle hakim karşısına çıkacağını duyurdu. Taşkın, 'OnlyFans' mahkemede suç sayılırsa hapse gireceğim" dedi.

Merve Taşkın, 'OnlyFans kullandığı için' mahkemeye çıkacak!

Instagram'da 500 bini, Twitter'da ise 80 bini aşkın takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, ‘OnlyFans’ hesabı kullandığı için 12 Ocak tarihinde hâkim karşısına çıkacağını duyurdu.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Taşkın, 12 Ocak günü OnlyFans kullandığı ve Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflardan dolayı “müstehcenlik suçu” altında yargılanacağını söyledi.

Taşkın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"12 Ocak günü mahkemem var. 'OnlyFans' kullandığım ve Instagram hesabımda paylaştığım normal fotoğraflardan dolayı müstehcenlik suçu adi altında mahkeme kararı alindi. Tepki gösterenler tebrikler amacınıza ulaştınız. Daha önceden Amsterdam Seks Müzesi'ne gittiğim ve Instagram hesabımda fotoğraf paylaştığım için 5 ay hapis cezası almıştım. (BBC bile haberini yapmıştı) 5 yıl boyunca suç işlememem gerekiyordu. OnlyFans mahkemede suç sayılırsa ikisinin cezası birleşecek ve hapse gireceğim."

DENETİME TABİ TUTULMUŞTU

Merve Taşkın, 2020 yılının ocak ayında Amsterdam’daki Seks Müzesi’nde çektiği fotoğraflar nedeniyle geçen yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Fakat mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakarak Taşkın’ın 5 yıl denetime tabi tutulacağını açıklamıştı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Merve Taşkın OnlyFans Mahkeme