Johnny Depp avukat sevgilisinden ayrıldı

Eski eşi Amber Heard'e karşı verdiği yasal mücadele ile sık sık gündeme gelen ve sonunda kendini aklamayı başaran Johnny Depp, o dönemde kendisini savunan avukat Joelle Rich ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkiliye yakın bir kaynak, Rich ile Depp'in yollarını ayırdığını belirtti.

Johnny Depp avukat sevgilisinden ayrıldı

Johnny Depp’in adı, geçtiğimiz mayıs ayı boyunca eski eşi Amber Heard ile tüm dünyanın canlı olarak izlediği davada sık sık farklı isimlerle anılmıştı.

Önce tüm gözler Depp’in avukatı Camille Vasquez’e çevrilmişti. Ardından da Depp'in lehine verdiği ifadelerle dikkat çeken eski sevgilisi Kate Moss’a odaklanılmıştı.

AYRILDILAR

Ancak ünlü oyuncu, Moss ya da Vasquez ile birlikte değildi. Ünlü aktör, gönlünü davası için çalışan İngiliz avukat Joelle Rich'a kaptırmıştı. İkilinin birlikteliği ile alakalı beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Çifte yakın bir kaynak, Depp ile Rich'in ilişkilerinin bittiğini doğruladı.

"İLİŞKİLERİ CİDDİ DEĞİLDİ"

Ayrıca ikilinin başlangıçta asla ciddi olmadığını da sözlerine ekledi. TMZ'ye konuşan aynı kaynak, çiftin romantik bir şeyler yaşadıklarını ancak bunun özel olmadığını da belirtti.

Etiketler
Johnny Depp