Arda Kural, bambaşka biri oldu: Sevenlerini heyecanlandırdı

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Arda Kural, hayranlarını heyecanlandırdı. "Ben hazırım" notu ile yeni bir fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu Kural'ın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan ünlü ismin saçlarındaki değişim de çok konuşuldu.

Arda Kural, bambaşka biri oldu: Sevenlerini heyecanlandırdı

"Yerli Leonardo DiCaprio" anılan bir dönemin en popüler isimlerinden olan Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından uzun süre sağlık sorunları yaşadı. Emret Komutanım, Lise Defteri ve Eyvah Kızım Büyüdü gibi Türk dizi tarihinin unutulmaz projelerinde yer alan Arda Kural, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.

Arda Kural, bambaşka biri oldu: Sevenlerini heyecanlandırdı - Resim : 1

Yaşadığı zorlu süreçte kilo alan ve ekranlara ara veren Kural, son olarak Yıldızlara Bak filminde rol aldı. Kural, film için 15 kilo verdiğini açıklamıştı. Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Kural, "Ben hazırım" diyerek koyduğu kamera emojisi ile herkesi heyecanlandırdı. Arda Kural'ın yeni imajı ise sosyal medyada büyük ses getirdi. Kural'ın, saçlarını kestirdiği ve oldukça kilo verdiği görüldü.
Arda Kural'ı görenler "Efsane dönmüş", "Abi ne güzel olmuşsun", "Eskisi gibi olmuşsun" gibi yorumlarda bulundu.

Arda Kural, bambaşka biri oldu: Sevenlerini heyecanlandırdı - Resim : 2

Etiketler
Twitter