Talat Bulut'tan Şevval Sam'a yanıt

Talat Bulut'tan Şevval Sam'a cevap gecikmedi.

Talat Bulut'tan Şevval Sam'a yanıt

Oyuncu Şevval Sam, önceki gün 'Yasak Elma' dizinin setinde düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasında, "Dileğim gereksiz varlıklardan kurtulmak" demişti. Talat Bulut'tan Şevval Sam'a cevap gecikmedi.

Şevval Sam'ın doğum günü 'Yasak Elma' dizisinin setinde düzenlenen parti ile kutlandı.

Şevval Sam'ın Talat Bulut'a söylediği " Gereksiz varlık" sözünü yanıt geldi. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Talat Bulut, şunları söyledi:

"Arşiv yapmak ne kadar güzel bir şey. Saatli Maarif Takvimi' nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağı var elimde. Günün sözü şöyle: Yokluk içinde geldiği yeri marifet zannedip sevinme gereksiz yere de gerinme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve gereksiz varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır.

Yine başkalarının üzerinden prim yaprak kendine becerikliyim diyorsan, sen zaten busundur değişmezsin, gereksiz varlıksındır. Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır, bunun için de zeka gerekiyor. Zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Ben de bu dünyaya insan olmaya geldin diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesini diliyorum. Hepinize sevgiler"

Etiketler
Talat Bulut Şevval Sam