Yasak Elma'nın yapımcısı çıldırdı: Yıldız isim topun ağzında!

Nesrin Cavadzade’nin rol aldığı dijital dizi “Bir Başkadır”da oynadığı sahne “Yasak Elma”nın yapımcısı Fatih Aksoy’u sinirlendirdi. Aksoy, Cavadzade’nin dizide televizyona ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu söyleyip küfür etmesine kızdı.

Yasak Elma'nın yapımcısı çıldırdı: Yıldız isim topun ağzında!

TV100'ün haberine göre, “Yasak Elma” dizisinde kötülük kraliçesi Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin bir süredir projeden ayrılacağı iddiası konuşuluyor. Dizide oldukça başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncuyla ilgili neden böyle bir söylentinin çıktığı ise merak konusu oldu.

Nesrin Cavadzade’nin rol aldığı dijital dizi “Bir Başkadır”da oynadığı sahne “Yasak Elma”nın yapımcısı Fatih Aksoy’u sinirlendirdi. Aksoy, Cavadzade’nin dizide her ne kadar senaryo gereği de olsa televizyona ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olduğunu söyleyip küfür etmesinden rahatsız oldu.

Bu gelişmenin ardından Nesrin Cavadzade’nin fenomen dizinin kadrosundan çıkarılması gündeme geldi. Üstelik ünlü oyuncunun dizi için izin almadığı ve yasal hakların doğduğu da öne sürüldü. Ancak araya Nesrin Cavadzade’nin “Yasak Elma”daki yakın dostları Eda Ece ve Şevval Sam girdi. Senaryonun gidişatı da göz önüne alınarak ayrılık kararı şimdilik ertelendi.

Öte yandan dizideki akıbeti önümüzdeki günlerde netleşecek olan Nesrin Cavadzade, “Yasak Elma” sayesinde aradığı alfa erkeğini sonunda buldu. Güzel oyuncunun eski rol arkadaşı Gökhan Alkan’la sette başlayan ilişkisi doludizgin sürüyor.

Etiketler
Yasak Elma Nesrin Cavadzade