Sadakatsiz'in Derya'sını kızdıran yorum

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterini canlandıran Özge Özder, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor. Özge Özder kendisine yapılan o yoruma isyan etti.

Sadakatsiz'in Derya'sını kızdıran yorum

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterini canlandıran Özge Özder, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor.

Kız bebeğe hamile olan Özge Özder, kendisine sosyal medyadan yapılan bir yoruma isyan etti.

Eşi Sinan Güleryüz'le çekildiği hamilelik fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan oyuncuya bir bir kadın takipçisi sosyal medyadan "O kadar saçma ki! Dizide, kıyafetlerle hamileliğini saklayacak Özge Özder yerine koyacak hiç mi oyuncu kalmadı?" yorumunu yaptı.

Bunun üzerine Özge Özder "Şikayetinizi yapım şirketine iletin. İşten çıkayım bu pandemide. Siz de rahat edin, göz zevkiniz de. Gerçi kadrosuna aldıkları bir kadını hamile kaldı diye işsiz bırakacak insanlarla çalışmıyorum çok şükür" diye cevap verdi.

Sadakatsiz'in Derya'sını kızdıran yorum - Resim : 1

42 yaşındaki Özge Özder ayrıca şu yorumu yaptı:

"Nasıl göründüğüm hep hemcinslerime dert. Erkeklerden negatif yorum gelmez. Hayatım kadının kadına öfkesi, hıncı, düşmanlığı ile geçti. Çok bilmişlik içeren hemcinslerimi hayatımdan ayıkladım. Ayrıca sizin başka derdiniz mi kalmadı?"

Etiketler
Kanal D