SMA çağrısı yapan Arda Turan'ı 'Kral' ilan eden Takvim, Cem Yılmaz'ı hain ilan etti

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ı yaptığı SMA çağrısının arından kahraman ilan eden Takvim gazetesi aynı çağrıyı yapan Cem Yılmaz’a muhalif kimliği nedeniyle tepki gösterdi.

SMA çağrısı yapan Arda Turan'ı 'Kral' ilan eden Takvim, Cem Yılmaz'ı hain ilan etti

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ı yaptığı SMA çağrısının arından kahraman ilan eden Takvim gazetesi aynı çağrıyı yapan Cem Yılmaz’a muhalif kimliği nedeniyle hakaret yağdırdı.

Dün, Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayan Cem Yılmaz, SMA hastaları için başlatılan kampanyaya destek verdiğini açıkladı.

Yılmaz, paylaşımında "Şimdi bu fikre bir şey desek vay siyaset yapıyorsun deniliyor. 2-3 aydır bu konuda yüzlerce çaresiz insan ile görüştüm, bazılarına elimden geldiğince yardım ettim. Olmuyor yetmiyor. Milli piyango için bundan güzel bir öneri olamaz, gelin yapın bu iyiliği" ifadelerini kullandı.

SMA çağrısı yapan Arda Turan'ı 'Kral' ilan eden Takvim, Cem Yılmaz'ı hain ilan etti - Resim : 2

Benzer bir çağrıyı daha önce yapan Arda Turan, Takvim gazetesi tarafından kahraman ilan edilirken Cem Yılmaz ise Takvim'den tepki çekti.

Takvim'in Arda Turan için yaptığı haber şöyle:

SMA çağrısı yapan Arda Turan'ı 'Kral' ilan eden Takvim, Cem Yılmaz'ı hain ilan etti - Resim : 3

Aradan 1 ay bile geçmemesine rağmen Cem Yılmaz ile ilgili yapılan haber ise şöyle:

SMA çağrısı yapan Arda Turan'ı 'Kral' ilan eden Takvim, Cem Yılmaz'ı hain ilan etti - Resim : 4

Etiketler
Arda Turan Ağrı Galatasaray Cem Yılmaz