Ekrem İmamoğlu, 'Büyük oyun'u bozdu: Cem Yılmaz 2 bin 754 lira almadı çünkü...

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde satılmayan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon liranın SMA hastası çocuklar için kullanılmasına yönelik kampanyanın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir açıklama yaptı. Koca'nın açıklaması tepki çekti.

Ekrem İmamoğlu, 'Büyük oyun'u bozdu: Cem Yılmaz 2 bin 754 lira almadı çünkü...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, SMA hastası çocuklarla ilgili yaptığı açıklamada "İlaç şirketlerinin baskısı ile çocuklarımızın kobay olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizde SMA hastalığı görülmeyene, mevcut tüm hastalarımız tedavi edilene kadar mücadelemiz devam edecektir." dedi.

Bakanın açıklaması sonrası kampanyaya katılan ünlü isimlerden Cem Yılmaz, "Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim. Ben belediyeden 2.754 lira aldım o yüzden tweet attım.

Gecen hafta da 3 aile şahsen yardım istemişti, yaptım. Meğer büyük bir oyun varmış yalan söylüyorlarmış.Uyardıgınız için tesekkürler. Sagolun.Bir daha yapmam." ifadelerini paylaştı.

Ekrem İmamoğlu, 'Büyük oyun'u bozdu: Cem Yılmaz 2 bin 754 lira almadı çünkü... - Resim : 1

Cem Yılmaz'ın bu Tweetine cevap, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

İmamoğlu, "Cem Yılmaz belediyemizden 2.754 lira da almamıştır, çünkü bizde asgari ücret 3.100 liradır. Büyük oyunu bozduk sanırım." diyerek Cem Yılmaz'a cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu, 'Büyük oyun'u bozdu: Cem Yılmaz 2 bin 754 lira almadı çünkü... - Resim : 2

Etiketler
Cem Yılmaz Ekrem İmamoğlu Fahrettin Koca Milli Piyango