Kadir Doğulu: Bir ceketi 3 yıl hiç sıkılmadan giyerim

Bir giyim markasının lansmanında konuşan Kadir Doğulu, “Bir ceketi 3 yıl hiç sıkılmadan giyerim. Benim için moda kalite ve uzun süre kullanım demek” dedi.

Kadir Doğulu: Bir ceketi 3 yıl hiç sıkılmadan giyerim

Bir giyim markasının lansmanında gerçekleştirilen söyleşide konuşan Kadir Doğulu, "İnsan doğanın bir parçası, sürdürülebilirlik her yerde olmalı, ben bir kot, ceket veya gömlek aldığım zaman onu on yıllarca giymek istiyorum. Çünkü benim için moda gerçekten kalite demek ama kalite marka ve pahalılık değildir. Hem ekonomik hem kaliteli olacak ben onu istediğim kadar giyeceğim. Benim için ceketin veya pantolonun bir vakti yok” diye konuştu.

“MODAYI HIZLI TÜKETMİYORUM”

Kendi modası olduğunu ve yakışanı giydiğini anlatan Doğulu, “Modayı hızlı tüketmiyorum. Aldığım bir parçayı uzun yıllar giymek isterim. Para vermek istemediğimden değil ürünlerin sürdürülebilir olmasını bilmek isterim. Eğer ceket bir vaktin ürünü değilse her vakitte kullanılabilir. Kendi modam vardır, yakışanı giyerim. Benim için moda rahat edebileceğim kaliteli ürünleri giymektir. Kaliteli olduğunu, parçayı giyip uzun yıllar kullandıktan sonra anlıyorum” ifadelerini kullandı.

“3 YIL HİÇ SIKILMADAN BİR CEKETİ GİYEBİLİYORUM”

Doğulu, “3 yıl hiç sıkılmadan bir ceketi giyebiliyorum çünkü benim öyle bir anlayışım var. Ben modanın dayattığıyla değil, kendi tarzıyla ortada olmayı tercih eden birisiyim. Mesela 1 yıl boyunca yaz, kış, ilkbahar, sonbahar aynı botu giymişim, eğer bir ürünü beğendiysem ve kaliteliyse giyiyorum" dedi.

Etiketler
Kadir Doğulu