Cannes Film Festivali'nden sonra o iddialara yanıt verdi!

Bennu Yıldırımlar, “Ahlat Ağacı” filminin Cannes’daki galasında oyuncu arkadaşı Murat Cemcir tarafından arka plana itildiği iddiasına yanıt verdi.

Cannes Film Festivali'nden sonra o iddialara yanıt verdi!

O iddiaya katılmıyorum

Cannes’daki gösterim öncesi film ekibiyle birlikte dünya basınına poz veren BennuYıldırımlar, Murat Cemcir’in o sırada kendisini arka tarafa doğru iterek rol çaldığı iddiasına katılmadığını söyledi.

Murat beni engellemedi

Yıldırımlar, Nişantaşı’nda karşılaştığı habercilerin “Murat Bey’e kırgın mısınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Murat’ın beni engellemesi gibi bir durum söz konusu değil. Anlık fotoğrafları böyle değerlendirmemeli.”

Bennu Yıldırımlar, çok konuşulan fotoğrafa Twitter’da paylaşılan bir video ve mesajı retweet ederek yanıt verdi: “Linç kültürü çok sevildiği için muhtemelen bu video hiç önemsenmeyecek, lakin burada dursun istiyorum. Saliselik birkaç fotoğraf karesi üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır.”

Murat Cemcir ile Bennu Yıldırımlar’ın bu fotoğrafı, Cemcir’i eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

Bennu’nun efendiliği

İclal Aydın da sosyal medyada başlayan Murat Cemcir-Bennu Yıldırımlar tartışmasına dahil oldu. Etiler’de alışveriş yaparken görüntülenen Aydın, “Bu durum Bennu’nun yapısından, efendiliğinden kaynaklanıyor. Bazı insanlar öne çıkmak istemez” dedi.

Doğu terbiyeli çocuk

Demet Akalın, aynı galada Doğu Demirkol’un da Hazar Ergüçlü’nün önüne geçtiğini iddia etmiş, “Kimsin ya kızı kapamışsın” diye tweet atmıştı. Sarp Apak, o eleştiriye “Doğu terbiyeli çocuktur. Bu ara herkes gündemsiz kalmış galiba” diye karşılık verdi.Doğu Demirkol da Hazar Ergüçlü’yü arka planda bırakmakla suçlandı.

Etiketler
Murat Cemcir Cannes Film Film festivali Ahlat Ağacı