Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, 29 Nisan’da nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde yeniden hamile olduğu öğrenilen pınar Tevetoğlu’nun bebeğinin cinsiyeti ise belli oldu.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Merakla beklenen bebeğin cinsiyetini öğrenen Tarkan’ın eşinin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

2016 yılında Pınar Dilek ile dünyaevine giren Megastar Tarkan, ilk çocuğunu Instagram hesabından takipçilerine duyurmuştu. Tarkan haberi, 'Uzun zamandır eşimin hamile olduğu yazılıp çiziliyor... Evet, baba oluyorum' sözleriyle duyurmuştu.

Tarkan, ilk kez baba olacağını açıkladığı videosunda heyecanlı bir şekilde şu sözleri söylemişti: ‘’ Tarkan mutlu haberi verdiği videosunda şunları söylemişti: "Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; 'Doğru mu, değil mi?' 'Değil' desek de inanmıyorlar, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.

İKİNCİ KEZ BABA OLUYOR

Temmuz 2018’de ilk çocukları Liya’yı kucağına alan çift, ikinci kez çocuk sahibi olmanın heyecanını yaşıyor. Son olarak 2. Sayfa programının haberine göre, Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun ikinci çocuklarının cinsiyeti belli oldu. Cinsiyeti erkek olarak açıklanan bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan çifte tebrik mesajları yağdı.


Etiketler
Tarkan