Mucize Doktor'un yeni fragmanı yayınlandı! Dengeler değişiyor

Fox'un reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'un merakla beklenen 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Savant sendromlu otizmli Doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor'un yeni bölümünde, hastanede dengeler değişiyor.

Ali, Ferman'ın kararıyla cerrahiden alınarak patoloji bölümüne veriliyor. Ali'nin ise 'Sana verdiğim sözü tutamıyorum ağabey, tutturmuyorlar. Belki ileride yine cerrah olabilirim' sözleri dikkat çekiyor. İşte Mucize Doktor 10. yeni bölüm fragmanı.

Taner Ölmez'in otizmli Ali Vefa'yı canlandırdığı Mucize Doktor dizisinin 14 Kasım Perşembe ekrana gelecek olan 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Fox TV'de yayınlanan ve The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor'un yeni bölümünde, Doktor Ali Vefa hakkında alınan şok kararla sarsılıyor. Ferman, Ali'yi hayali olan cerrahide alarak patoloji bölümüne gönderiyor. Ali Vefa, hiç beklemediği şekilde yeni servisi olan patolojide çok iyi karşılanıyor.

Ferman ise Ali'yi soran Nazlı'ya "Ali gelmeyecek bundan sonra. Ali artık patalojide çalışacak" diyor. Tanju ise kriz geçiren bir hastaya yardım için Ali'yi kendi servisine çağırıyor. Ali'nin hastaya söylediği "Sen de bizim gibisin. Bizim gibiler hata yapmadan öğrenemiyor" sözleri ise o anlara tanık olan Ferman ve Tanju'yu etkiliyor.

Başhekim Adil ise "Hayatta her zaman her şey istediğimiz gibi gitmez. O zamanlar da pes etmemeyi öğrenmesi gerekiyor" sözleriyle Ali'ye güç veriyor.

Ferman'ın kararıyla patoloji bölümüne geçen Ali, burada da bir hastanın hayatını kurtarıyor. Ferman'ın kararıyla patoloji servisine gönderilen Ali, cerrahiye geri dönmeye çalışıyor.

Doktor Ali artık patoloji bölümünde görev yapmaya başladı. Mucize Doktor'un 10. yeni bölüm fragmanında ise Ferman'la konuşan Ali'nin "Beni geri alın. Ben patalog olmak istemiyorum. Ben cerrahi asistanı olmak istiyorum" sözleri dikkat çekiyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali sonunda aradığı bisikleti bulur. Ama Adil bu bisiklet fikrine hiç sıcak değildir. Hastanede işler karışıktır zaten; hakkında iki şikayet birden yapılınca yönetim kurulu acil gündemle toplanmaya karar vermiştir ve konu Ali’nin hastanedeki geleceğidir. Diğer tarafta Ferman eski bir hastasına yardım etme fırsatı yakalar ve Tanju’nun hastası da zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Herkes pişmanlıklarıyla yüzleşirken yönetim kurulu Ali için toplanır.

Etiketler
Hastane Otizm Rekor