Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın

Ünlü şair Ataol Behramoğlu, internette imzasıyla kullanılan ancak kendisine ait olmayan satırlara isyan etti.

Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın

İnternetteki şiir sitelerinde “Öğrendim ki” adıyla yayımlanan satırlara Ataol Behramoğlu’nun imzası atıldı. Sosyal medyada imzasıyla paylaşılan satıları gören Şair Behramoğlu, “Benim böyle bir sözüm yok” diye karşılık verdi. Sosyal medya kullanıcısından ise Şair Behramoğlu’nu şaşırtan şu yanıt geldi: “Hayır var araştırmanızı öneririm.”

İşte o mesajlar:

Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın - Resim : 1

“LÜTFEN BU SAÇMALIK TEKRAR EDİP DURMASIN”

Ataol Behramoğlu sosyal medyada “Benim Öğrendim ki adıyla alt alta dizilen sözlerle bir ilgim yok. Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın. Anne gezindiğin bağ diye başlayan bir başka saçmalık var. Onunla da ilgim yok” açıklamasını yaptı.

İşte o mesaj:

Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın - Resim : 2

Daha sonra sosyal medyada imzası kullananları araştıran Şair, bu kez kendisine ait olmayan ancak imzasıyla kullanılan farklı sözlerin olduğunu da fark etti.

“Hani iki çay söylemiştik Biri soğuk.. Hesap gelince de ‘Haketmeyene bahşiş vermek domuza gerdan takmak gibidir’ demiştin ya Son bahardı... Ataol Behramoğlu” paylaşımını yapan bir sosyal medya kullanıcısını Şair Behramoğlu, “Allah Allah! Ne zaman etmişim bu lafları! Arkadaşlar, yapmayın” diye yanıtladı.

İşte o mesajlar:

Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın - Resim : 3

“Düşünüyorum da biz; büyüyerek çocukluk etmişiz... Ataol Behramoğlu...” paylaşımına da Ataol Behramoğlu “Bu söz bana ait değil” diyerek yanıt verdi.

İşte o mesajlar:

Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın - Resim : 4

“Biz geceyi seviyoruz diye kimse kendini yıldız sanmasın. Ataol Behramoğlu” paylaşımını ise Ataol Behramoğlu “Bu söz bana ait değil” diye uyardı.

İşte o mesajlar:

Ataol Behramoğlu: Lütfen bu saçmalık tekrar edip durmasın - Resim : 5

Etiketler
Inter