Hayranlara müjde: Joker'in devam filmi geliyor

Joker’ın devam filmi için hazırlıklara başlandı. Todd Phillips’in yazıp yöneteceği devam filminde Joaquin Phoenix’in Joker rolüyle geri dönmesi bekleniyor.

Hayranlara müjde: Joker'in devam filmi geliyor

Joker’ın devam filmi için hazırlıklara başlandı. Todd Phillips’in yazıp yöneteceği devam filminde Joaquin Phoenix’in Joker rolüyle geri dönmesi bekleniyor. Phillips ayrıca farklı DC karakterlerine de benzer filmler çekmek için Warner Bros. ile anlaştı.

Heyecanla beklenen Joker filmi geçtiğimiz ayın başında vizyona girdi ve sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılandı. Özellikle Joaquin Phoenix‘in hayranlık uyandıran performansıyla unutulmaz bir deneyime dönüşen film, gişede muhteşem bir performans sergiledi.

Geçtiğimiz günlerde 18+ yaş sınırıyla gişede 1 milyar dolara ulaşan ilk film olarak tarihe geçen Joker, bu başarısıyla tüm zamanların en kârlı çizgiroman uyarlamaları arasına adını yazdırdı.

Durum böyle olunca devam filminin gündeme gelmesi de kaçınılmaz oldu.

Filmloverss'da yer alan habere göre; filmin yönetmeni Todd Phillips ve Joaquin Phoenix devam filmi hakkında umutlandıran açıklamalarda bulunmasının ardından nihayet beklenen haber geldi.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Warner Bros., Joker’ın devam filmi için hazırlıklara başladı. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Todd Phillips’in bir kez daha kamera arkasına geçeceği devam filminde Joaquin Phoenix’in Joker rolüyle geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Zira başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Joker’a bir devam filmi çekilmesini istediğini söylemiş ve bu konuda Phillips ile konuştuğunu açıklamıştı.

Todd Phillips, Farklı DC Karakterleri İçin de Joker’a Benzer Filmler Hazırlayacak

Joker’ın devam filmi için geri dönen isimler Todd Phillips ve Joaquin Phoenix ile sınırlı olmayacak. İlk filmin senaryosunu Todd Phillips ile birlikte kaleme alan Scott Silver da devam filminin bir parçası olacak ve bir kez senaryo için Phillips ile birlikte çalışacak.

Öte yandan Todd Phillips sadece Joker’ın devam filmini çekmekle yetinmeyecek. Aynı zamanda farklı DC karakterleri için de benzer filmler hazırlayacak. Phillips’in hangi karakterin filmini çekeceği şimdilik bilinmiyor, ancak yönetmenin en az bir DC karakterine daha film çekmek için Warner Bros. ile anlaştığı söyleniyor.

Etiketler
Film