Beşiktaş Belediyesi’ne Uluslararası Siyasal İletişim Ödülü

Beşiktaş Belediyesi, “İyi Hal, Her Zaman İyi Hal Değildir” kampanyası ile Polaris Ödülleri’nde uluslararası ödüle layık görüldü.

Beşiktaş Belediyesi’ne Uluslararası Siyasal İletişim Ödülü

Machina Creative Thinking Office tarafından Beşiktaş Belediyesi için hazırlanan farkındalık kampanyası, “Siyasal İletişim Oscarları” olarak bilinen Polaris Awards’tan “Kamu Kuruluşları / Genel Davranış Değişikliği - Kadınları Güçlendirmek” kategorilerinde ödül aldı. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği üyesi Çağdaş Yıldız, Beşiktaş Belediyesi ve Machina Creative Thinking Office’i temsilen Londra’da gerçekleşen törene katılarak ödülü teslim aldı.

"İYİ HAL, HER ZAMAN İYİ HAL DEĞİLDİR"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, göreve geldikten sonra Beşiktaş’ta ana stratejik yaklaşım konularından biri de Türkiye’nin en yakıcı ve en tartışılan konularından kadına yönelik şiddet oldu. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Beşiktaş’ta hayata geçirilen farkındalık kampanyasıyla da kadınların hak ve eşitlik mücadelesine “İyi Hal, Her Zaman İyi Hal Değildir!” sloganıyla destek verildi.

Kadına yönelik şiddete karşı ortak akıl ve vicdana seslenen kampanyamız ile şiddet faillerinin, iyi hal indirimleri ve kamuoyunda fark edilmeden şiddeti meşrulaştıran birtakım ‘halleri’, billboardlara ve dijital mecralara taşındı. Beşiktaş’ın dört bir yanına asılan afişlerle görünürlük ve farkındalık artırıldı.

POLARİS AWARDS HAKKINDA

Polaris Ödülleri, Avrupa, Latin Amerika ve Uluslararası Siyasi Danışmanlar Dernekleri ortaklığında düzenlenen; siyasi yönetim, seçim kampanyaları ve halkla ilişkiler alanlarında uluslararası arenada yılın en iyi çalışmalarının belirlendiği bir organizasyondur. Belediyemiz daha önce de “İstanbul Sözleşmesi’ni Okudun mu?” ve “Akıldan Çıkmaz Yol” kampanyaları ile Polaris Awards’ta ödül sahibi olmuştu.

Etiketler
Beşiktaş